Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touareg 3.6i fsi 280pk

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 300pk +7.1%
Koppel 360nm 380nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Touareg een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen Touareg tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk!

Chiptuning Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Touareg 3.6i FSI 280pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.