Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 1.4 tsi 125pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 155pk +24%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk?

Het standaard programma in de Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk ecu van uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Tiguan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volkswagen Tiguan kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto tuning voor u Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk is een geliefde methode om je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 125pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.