Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen t-roc r 2.0 tsi 300pk

Stage 1 Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 350pk +16.7%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen T-Roc is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Meer performance uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk motor tuning:

Voor het Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk!

Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland Rover
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.