Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen t-roc 2.0 tsi 190pk

Stage 1 Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 245pk +28.9%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen T-Roc is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk​

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Goede Volkswagen T-Roctuning bestanden in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk.

Specialistische Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen T-Roc 2.0 TSI 190pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Porsche
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.