Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen t-roc 2.0 tdi 190pk

Stage 1 Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 220pk +15.8%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk?

De ecu software van uw Volkswagen T-Roc is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk veel lekkerder rijdt door Volkswagen T-Roc tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk
 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • De beste Volkswagen T-Rocchiptuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk kan worden!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk.

Zo doen wij naast Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 190pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.