Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen t-roc 1.0 tsi 115pk

Stage 1 Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Volkswagen T-Roc chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid
 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van beste tuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk wordt!

Verschillende vormen Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk motor tuning:

Voor het Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk. Hierbij pas je de Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

GMC zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.