Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen t-cross 1.6 tdi 95pk

Stage 1 Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 150pk +57.9%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen T-Cross is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Volkswagen T-Cross chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk.

Veilige auto tuning

 • Goede Volkswagen T-Crosstuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk chiptuning. Je Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen T-Cross 1.6 TDI 95pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.