Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 2.8 v6 204pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 220pk +7.8%
Koppel 265nm 285nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk?

De ecu software van uw Volkswagen Sharan is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • De beste Volkswagen Sharantuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Sharan 2.8 V6 204pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Honda
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.