Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 2.0i 8v 115pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 125pk +8.7%
Koppel 166nm 183nm +10.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Volkswagen Sharan is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen Sharan is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Volkswagen Sharan tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Harder geluid uit uw Volkswagen
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Sharan 2.0i 8v 115pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Infiniti ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.