Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 2.0 tsi 200pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 260pk +30%
Koppel 280nm 380nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Sharan een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Sharan veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Volkswagen Sharan zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning software

Ontdek wat auto chippen voor uw Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk is een geliefde methode om je Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Volkswagen Sharan 2.0 TSI 200pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.