Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 2.0 tdi 140pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 310nm 390nm +25.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Sharan kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk
 • Gebruik van beste tuning files
 • Specialistische kennis

Ontdek wat chip tuning voor uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk is een geliefde manier om je Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk. Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over Volkswagen Sharan 2.0 TDI 140pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.