Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 1.9 tdi 130pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 310nm 390nm +25.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Sharan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Volkswagen Sharan chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Sharan veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer performance
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk wordt!

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Sharan 1.9 TDI 130pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.