Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen scirocco 2.0 tdi cr 150pk

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk?

De ecu software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Scirocco gaat u merken dat uw Volkswagen Scirocco veel lekkerder rijdt door chip tuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk. Je Volkswagen Scirocco zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer performance uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Goede Volkswagen Sciroccochiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chippen voor u Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk chiptuning. Je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk.

Diepgaande kennis over Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Genesis
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.