Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen scirocco 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 185pk +32.1%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk
 • Meer vermogen
 • Harder geluid uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk?​

Voor stage one tunen Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • De beste Volkswagen Sciroccochiptuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk genoemd. Je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 140pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Volvo externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.