Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 2.0 tsi 220pk

Stage 1 Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 310pk +40.9%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk kan doen:

Het standaard programma in de Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk ecu van uw Volkswagen Polo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen Polo chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk​
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk tuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Polo 2.0 TSI 220pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Citroën
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.