Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.6 tdi 80pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 145pk +81.3%
Koppel 230nm 320nm +39.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Volkswagen Polo chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk?​

Bij stage 1 tunen Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede Volkswagen Polochiptuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Polo 1.6 TDI 80pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.