Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.4 tdi 75pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 195nm 245nm +25.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Polo gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk waarborgen. Zonder uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede Volkswagen Polotuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk.

Zo doen wij buiten Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Aston Martin
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.