Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.2i 12v 70pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 77pk +10%
Koppel 112nm 122nm +8.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Polo gaat u merken dat uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk veel lekkerder gaat door tuning Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk​
 • Meer koppel
 • Beter geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk?​

Bij stage één tuning Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • De beste Volkswagen Polotuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk. Hierbij pas je de Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 70pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Saturn
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.