Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.2i 12v 60pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 67pk +11.7%
Koppel 108nm 118nm +9.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk. Je Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Volkswagen Polotuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Polo 1.2i 12v 60pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.