Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan r36 – 300pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 350nm 370nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Passat / Magotan is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk veel soepelder gaat door tuning Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk:​​

 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk?​

Voor stage 1 tunen Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk kan worden!
 • Gebruik van beste tuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Passat / Magotan R36 – 300pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.