Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 3.2 fsi 250pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 265pk +6%
Koppel 320nm 340nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk?

De ecu van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Passat / Magotan een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Passat / Magotan tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk.

Specialistische Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 3.2 FSI 250pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.