Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.5 tdi 180pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 370nm 420nm +13.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid
 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk
 • De beste Volkswagen Passat / Magotantuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk.

Zo doen wij buiten Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 180pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Alpina motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.