Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.5 tdi 163pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 190pk +16.6%
Koppel 350nm 390nm +11.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk?

De standaard software in de ecu van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk veel lekkerder gaat door chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Gebruik van goede Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk chiptuning software
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk. Zonder de Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen Passat / Magotan 2.5 TDI 163pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.