Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.3 v5 170pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 185pk +8.8%
Koppel 220nm 240nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Volkswagen Passat / Magotantuning software in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Passat / Magotan 2.3 V5 170pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Cupra ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.