Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tsi 272pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 272pk 350pk +28.7%
Koppel 350nm 460nm +31.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chippen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Passat / Magotan is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Passat / Magotan chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk kan worden!
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk chiptuning. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 272pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.