Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi cr 190pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 225pk +18.4%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je Volkswagen Passat / Magotan met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen
 • Meer koppel uit uw Volkswagen

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk.

Zo doen wij buiten Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 190pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Kia externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.