Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi cr 177pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 215pk +21.5%
Koppel 380nm 430nm +13.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Volkswagen Passat / Magotan tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk​
 • Mooier geluid
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk waarborgen. Zonder uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Volkswagen Passat / Magotanchiptuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk is een populaire manier om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 177pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Chevrolet
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.