Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi cr 143pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 180pk +25.9%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk tuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 143pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.