Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi 120pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 175pk +45.8%
Koppel 320nm 390nm +21.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Volkswagen Passat / Magotan kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Volkswagen Passat / Magotan chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk
 • Meer performance
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Gebruik van goede Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.