Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.9 tdi 90pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 210nm 270nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Passat / Magotan chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede Volkswagen Passat / Magotanchiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 90pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Honda
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.