Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.9 tdi 115pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 285nm 360nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Passat / Magotan kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk. Je Volkswagen Passat / Magotan zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Harder geluid uit uw Volkswagen
 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk?​

Voor stage één chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk genoemd. Je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 115pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Cupra
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.