Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.8 tsi 180pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 240pk +33.3%
Koppel 250nm 380nm +52%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen Passat / Magotan met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk zult u merken dat uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk veel lekkerder gaat door Volkswagen Passat / Magotan tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen
 • Meer performance uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • De beste Volkswagen Passat / Magotantuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 180pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.