Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.6 tdi cr 105pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Passat / Magotan zult u merken dat uw Volkswagen Passat / Magotan veel soepelder rijdt door Volkswagen Passat / Magotan tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt beter
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 TDI CR 105pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.