Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.4 tsi 160pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 200pk +25%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chip tuning.

Door het chippen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Volkswagen Passat / Magotan zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk waarborgen. Zonder uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk.

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Volkswagen Passat / Magotanchiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 160pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.