Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat cc 2.0 tsi 200pk

Stage 1 Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 250pk +25%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk chiptunen?

Het standaard programma in de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Passat CC vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Volkswagen Passat CC chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk?​

Voor stage één chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Volkswagen Passat CCchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk chiptuning. Je Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 200pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Kia
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.