Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat cc 2.0 tdi cr 163pk

Stage 1 Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 205pk +25.8%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Passat CC veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer PK’s
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk
 • Gebruik van beste tuning software

Ontdek wat auto chippen voor u Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk.

Diepgaande kennis over Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 163pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Saab
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.