Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat cc 2.0 tdi cr 143pk

Stage 1 Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 180pk +25.9%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Passat CC veel soepelder gaat door tuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk:​​

 • Harder geluid uit uw Volkswagen
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk​
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 143pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Cadillac ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.