Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 258pk +15.2%
Koppel 320nm 340nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen New Beetle is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen New Beetle zult u merken dat uw Volkswagen New Beetle veel soepelder gaat door chiptuning Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk. Je Volkswagen New Beetle zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk kan worden!
 • Gebruik van goede Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk tuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk is een populaire manier om je Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen New Beetle 3.2i V6 224pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.