Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen new beetle 2.0 tsi 200pk

Stage 1 Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 260pk +30%
Koppel 280nm 380nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je Volkswagen New Beetle door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen New Beetle is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer koppel
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk motor tuning:

Voor het Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk aanpassen. Zonder de Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen New Beetle 2.0 TSI 200pk.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Cupra motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.