Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen new beetle 2.0 tdi cr 110pk

Stage 1 Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 180pk +63.6%
Koppel 250nm 400nm +60%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto tuning.

In enkele uren kan je Volkswagen New Beetle door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Volkswagen New Beetle tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk aanpassen. Zonder de Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk chiptuning. Je Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 110pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Volkswagen
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen .

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.