Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen lupo 1.6i 16v gti 125pk

Stage 1 Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 135pk +8%
Koppel 152nm 170nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk?

De ecu software van uw Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Lupo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Volkswagen Lupo tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk
 • Meer koppel uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • De beste Volkswagen Lupotuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk. Hierbij pas je de Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Lupo 1.6i 16v GTI 125pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.