Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen lupo 1.4 tdi 75pk

Stage 1 Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 100pk +33.3%
Koppel 195nm 245nm +25.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk kan doen:

Het standaard programma in de Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk ecu van uw Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Meer performance
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • De beste Volkswagen Lupotuning bestanden in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk. Hierbij pas je de Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Oldsmobile ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.