Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen lt 2.8 tdi 130pk

Stage 1 Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 150pk +15.4%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen LT is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen LT zult u merken dat uw Volkswagen LT veel soepelder rijdt door Volkswagen LT chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • De beste Volkswagen LTtuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk!

Chiptuning Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volkswagen LT 2.8 TDI 130pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk. Je Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen LT 2.8 TDI 130pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.