Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen lt 2.5 tdi 102pk

Stage 1 Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 132pk +29.4%
Koppel 210nm 260nm +23.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen LT vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen LT tunen. Je Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk motor tuning:

Voor het Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk aanpassen. Zonder de Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen LT 2.5 TDI 102pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Audi ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.