Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Jetta is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Volkswagen Jetta chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen Jetta meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 140pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Renault ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.