Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf sportsvan 2.0 tdi cr 150pk

Stage 1 Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk zult u merken dat uw Volkswagen Golf Sportsvan veel soepelder rijdt door tuning Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Volkswagen Golf Sportsvan meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt mooier
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede Volkswagen Golf Sportsvantuning files in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat chip tuning voor uw Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk is een geliefde manier om je Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk chiptuning. Je Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk.

Zo doen wij naast Volkswagen Golf Sportsvan 2.0 TDI CR 150pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.