Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf sportsvan 1.6 tdi cr 90pk

Stage 1 Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 150pk +66.7%
Koppel 210nm 330nm +57.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Golf Sportsvan is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Golf Sportsvan een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • De beste Volkswagen Golf Sportsvantuning bestanden in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk is een populaire methode om je auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk!

Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk ook diverse andere software modificaties voor Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 90pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.