Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf sportsvan 1.4 tsi 125pk

Stage 1 Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 155pk +24%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Golf Sportsvan is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Golf Sportsvan een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk kan worden!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk chiptuning software

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk.

Zo doen wij buiten Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.