Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf gti 2.0 tsi r 270pk

Stage 1 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 270pk 310pk +14.8%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf GTI is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk veel lekkerder gaat door chip tuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt beter
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk kan worden!
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto tuning voor u Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk is een populaire manier om je Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk!

Stage 2 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pk ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 270pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.