Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf gti 2.0 tsi clubsport 265pk

Stage 1 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 365pk +37.7%
Koppel 350nm 470nm +34.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Golf GTI een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Golf GTI kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Golf GTI veel lekkerder gaat door Volkswagen Golf GTI chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk tuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Clubsport 265pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

DS externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.